Eieren , Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Maal de schelvis fijn met een cutter. Voeg het eiwit en beetje bij beetje de room toe om een smeuïge massa te krijgen.
Pel de sjalotten en snipper fijn.
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snij de paprika fijn.
Pluk de basilicum en snipper de basilicumblaadjes fijn.
Meng de fijngesnipperde sjalotten, paprika en basilicum onder de vismassa. Smaak af met peper en zout.
Maak kleine visballetjes en stoom deze gaar.
Breng de bouillon aan de kook en kook hierin de noedels gaar.
Verdeel de gaargekookte noedels en de bouillon over 4 mooie kommen. Leg de gestoomde visballetjes erin.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven