Gestoomde schelvisballetjes met noedels

0c070d3c188c40b96c247dbfa48825c733b911e4fd2bb71cd4ec981d50858057.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Maal de schelvis fijn met een cutter. Voeg het eiwit en beetje bij beetje de room toe om een smeuïge massa te krijgen.

  2. Pel de sjalotten en snipper fijn.

  3. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snij de paprika fijn.

  4. Pluk de basilicum en snipper de basilicumblaadjes fijn.

  5. Meng de fijngesnipperde sjalotten, paprika en basilicum onder de vismassa. Smaak af met peper en zout.

  6. Maak kleine visballetjes en stoom deze gaar.

  7. Breng de bouillon aan de kook en kook hierin de noedels gaar.

  8. Verdeel de gaargekookte noedels en de bouillon over 4 mooie kommen. Leg de gestoomde visballetjes erin.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit