Gnocchi al ragù

Gnocchi al ragù

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kleur het vlees mooi aan in een braadpan met een klontje boter.

  2. Pel de ui en snij fijn. Reinig de champignons en snij fijn. Pel de teentjes look en snipper fijn.

  3. Bak de ui en champignons aan in boter. Voeg de versnipperde look toe.

  4. Blus met de rode wijn en laat volledig uitdampen.

  5. Pel de tomaten en snij in stukken.

  6. Voeg het vlees toe aan de ui en bevochtig met de fond. Doe de tomatenstukjes erbij.

  7. Laat dit onder deksel ± 2 u zachtjes koken tot het vlees volledig uit elkaar valt. Meng goed en breng op smaak met zout en peper.

  8. Gnocchi: laat gezouten water koken en leg de gnocchi erin. Haal na 1 min er terug uit.

  9. Bak de gnocchi goudgeel in olijfolie in een pan. Meng daarna met de saus.

  10. Verdeel de gnocchi met ragù in kommetjes en werk af met versgeraspte Parmezaanse kaas.