Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kleur het vlees mooi aan in een braadpan met een klontje boter.
-
Pel de ui en snij fijn. Reinig de champignons en snij fijn. Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Bak de ui en champignons aan in boter. Voeg de versnipperde look toe.
-
Blus met de rode wijn en laat volledig uitdampen.
-
Pel de tomaten en snij in stukken.
-
Voeg het vlees toe aan de ui en bevochtig met de fond. Doe de tomatenstukjes erbij.
-
Laat dit onder deksel ± 2 u zachtjes koken tot het vlees volledig uit elkaar valt. Meng goed en breng op smaak met zout en peper.
-
Gnocchi: laat gezouten water koken en leg de gnocchi erin. Haal na 1 min er terug uit.
-
Bak de gnocchi goudgeel in olijfolie in een pan. Meng daarna met de saus.
-
Verdeel de gnocchi met ragù in kommetjes en werk af met versgeraspte Parmezaanse kaas.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven