Haute dog met kippennuggets en gekaramelliseerde appel

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel en rasp met de kool fijn.
-
Meng de kool, wortelen, mayonaise, melk, ciderazijn en 2 el fijne suiker in een mengkom. Kruid met zwarte peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Mix of kneus de cornflakes grof.
-
Vul 3 diepe borden: 1 met bloem, 1 met 2 losgeklopte eieren en 1 met de cornflakes. Kruid de bloem met zout en het currypoeder en meng goed.
-
Dep de kippenhaasjes droog met keukenpapier en paneer: haal eerst door de bloem, dan door de eieren en tot slot door de cornflakes.
-
Leg in een ovenschotel met bakpapier. Zet in de oven en bak 15 min.
-
Was de appel, verwijder het klokhuis met een appelboor en snij de rest in dikke frieten.
-
Smelt de boter in een antikleefpan en bak de appelfrieten.
-
Bestrooi met 1 el suiker en laat op een matig vuur karamelliseren. Draai regelmatig.
-
Snij de piccolo’s open. Besmeer met wat mayonaise. Beleg met de appel en kippennuggets. Werk af met de koolsalade en frietchips.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven