Gluten , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ui en snij in fijne ringen. Spoel de ringen in melk. Laat ze uitlekken en wentel door de bloem. Bak goudgeel en krokant in de frietketel op 170°C gedurende ± 4 minuten. Haal uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Spoel de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snij in fijne ringen en hou apart. Pluk de blaadjes van de sla, spoel en zwier droog.
-
Rooster de pindanoten en hak vervolgens fijn. Meng de pindanoten met de panko en peterselie tot een crumble.
-
Snij de kipfilets in fijne reepjes. Strijk in met wat honing. Wentel de reepjes in de crumble. Frituur in de frituurolie op 180°C gedurende ± 8 minuten.
-
Warm de Italiaanse bollen kort in de oven. Snij in Strijk de bodem in met ¼ pakje kruidenkaas. Leg hierop wat sla, gefrituurde ui en paprikaringen. Schik de kippenreepjes erboven. Werk af met paprika- en uiringen. Zet het dekseltje erop.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven