Jonge slablaadjes met aardbei, amandelen en balsamicoazijn

767e2a63f83e549f6f3aa0066187849b36146fb2dc37c092415d74cbb6894da4.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en snipper fijn.

  2. Dressing: meng de sjalotsnippers met versgemalen peper, versgemalen zeezout en balsamicoazijn. Laat 10 minuten rusten. Klop de olie er dan beetje bij beetje door.

  3. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan. Haal uit de pan en laat afkoelen.

  4. Snij de aardbeien in dikke plakjes.

  5. Schep de dressing door de slablaadjes; zorg ervoor dat alle blaadjes bedekt zijn met een laagje dressing.

  6. Schep de aardbeien, amandelschilfers en parmezaankrullen erdoor en serveer met versgebakken stokbrood.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit