Mousse van garnalenbisque met verse garnalen, gelei van witte porto en krokantje

ea239de6f2cf17c700b083e4db59ccf30386a4385a966b886989bca7e692c4b3.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Gluten, Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Los de gelatine op in ruim koud water.

  2. Verwarm de garnalenbisque en meng de zure room eronder.

  3. Knijp de gelatine uit en meng onder de warme bisque. Roer alles goed door elkaar en verdeel over potjes of glazen. Laat afkoelen in de koelkast.

  4. Los de agar agar op in een paar el witte porto. Meng onder de rest van de porto en azijn en breng aan de kook. Laat een paar min koken en giet de vloeistof in een ovenschaal, ± 1 cm dik. Laat afkoelen in de frigo.

  5. Snij de opgesteven gelei in blokjes.

  6. Meng de bloem met een paar el zonnebloemolie. Voeg de resterende olie en water toe. Kruid met peper en zout.

  7. Giet 1 el beslag in een hete antikleefpan, zoals je een pannenkoek zou bakken. Bak krokant en bruin. Dat kan een paar min duren. Laat afkoelen en breek in stukken.

  8. Werk de mousse af met verse garnalen, zeekraal, gelei en krokantje.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit