Muffinsandwich met spinazie, spek, ei en hollandaisesaus

8d9b2668d6f6c2e3474a46dd08379f27889e5ab2cfc3fc6e198d0be9abbf8ebb.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de babyspinazie snel aan. Zet opzij.

  2. Neem dezelfde pan en bak hierin het spek tot het licht krokant is.

  3. Warm de hollandaisesaus op.

  4. Smelt een beetje boter in een pan en zet 2 metalen serveerringen naast elkaar in de pan. Breek de eieren in de metalen ringen (kleine vorm), bak de spiegeleieren 30 seconden aan elke kant, kruid met peper en zout.

  5. Stel het broodje samen: lepel wat hollandaisesaus op de bodem, schik eerst wat jonge spinazieblaadjes erop, vervolgens een spiegeleitje, wat krokant spek en als laatste nog een lepel hollandaisesaus. Zet de bovenkant van het broodje erop en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit