Pancakes met pindakaas en banaan

Pancakes met pindakaas en banaan

Allergenen

noten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe alle droge ingrediënten (bloem, bakpoeder, suiker, zout) in de kom van de keukenmachine. Voeg daarna de amandelmelk en het vanille-extract toe en de gestolde kokosolie met de lepel water.

  2. Meng alles met de keukenmachine goed door tot een mooi homogeen mengsel. Prak de banaan en voeg samen met de pindakaas toe. Meng nog eens op gemiddelde snelheid.

  3. Gebruik een weinig kokosolie in een pancakepan of een antikleefpan. Gebruik een kleine pollepel om het beslag in de pan te gieten. De pannenkoekjes hebben ongeveer een diameter van 12 cm.

  4. Zet de pan op een zacht vuur.

  5. Laat de onderzijde goudbruin bakken, draai vervolgens de pancake om en bak de andere kant lichtgoudbruin. Maak ze niet te dik of je hebt kans dat de binnenkant niet gebakken is.

  6. Serveer met ahornsiroop en fijngesneden plakjes banaan.