Pasta met gegrilde paprikapesto en rucola

a7347978c3b2bbad52c135ba0dc125d2555a6ee535fcb68ad58e766ac32544c3.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de grill van de oven. Blaker de paprika’s zwart aan alle kanten onder de grill.

  2. Haal uit de oven en leg in een kom. Trek er plasticfolie over en laat 20 min luchtdicht rusten. Verwijder vervolgens de steelaanzet, schil en zaadjes van de paprika’s.

  3. Pel de tenen look en mix samen met de paprika’s, halfzongedroogde tomaatjes (met olie) en pijnboompitten tot een pesto.

  4. Breng op smaak met espelettepeper en zout.

  5. Pluk de blaadjes van de basilicum.

  6. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water, giet af en schep de pesto erdoor.

  7. Schep de rucola erdoor. Werk af met basilicumblaadjes en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit