Pavlova met rood fruit

Pavlova met rood fruit

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bodem: klop het eiwit tot schuim in de keukenrobot. Voeg de suiker stelselmatig toe en doe in een spuitzak.

  2. Spuit de meringue op bakpapier volgens de gewenste grootte.

  3. Bak 35 min op 100°C. Het is de bedoeling dat de bodem van buiten hard is, maar vanbinnen nog lichtjes zacht en kleverig.

  4. Laat het diepvriesfruit ontdooien. Meng het fruit met de suiker en laat uitdruppen in een vergiet. Vang het sap op.

  5. Meng het sap met de vlierbessensiroop naar smaak.

  6. Chantilly room: klop de room op met de vanille en suiker.

  7. Bewaar in de koelkast tot gebruik.

  8. Hak de pistachenoten fijn.

  9. Schik de gebakken meringue op een schotel. Verdeel het fruit er rijkelijk over.

  10. Giet de opgeklopte room over het fruit en werk af met de fijngehakte pistachenoten.

  11. Giet nog wat van het vruchtensap erover en serveer onmiddellijk.