Peperkoekwentelteefjes

fcb1efacbdc0a53126953837d0de4655626f90ff4f0438e8014a4dc54ce33e4a.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Mix de ontdooide bosvruchten met de suikersiroop tot een gladde coulis.

  2. Rasp de appel en besprenkel met citroensap om verkleuring tegen te gaan.

  3. Klop de eieren los met een scheut melk.

  4. Snij de plakjes peperkoek diagonaal middendoor. Haal ze door de losgeklopte eieren en bak in hete boter aan beide zijden.

  5. Schik twee driehoekjes peperkoek op elk bord. Leg er één eetlepel geraspte appel bovenop. Schep de bosvruchtencoulis en de Engelse room ernaast.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit