Quiche met kabeljauw, prei, wortel, ui en olijven

Allergenen
Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui, schil de wortel en reinig de prei. Snij alle groenten in fijne stukjes en meng.
-
Beboter de taartvorm en bekleed met het bladerdeeg. Rol het overtollige deeg weg.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de kabeljauw in kleine blokjes.
-
Verdeel de gemengde groenten en vis over de taartvorm. Kruid met peper en zout.
-
Klop de eieren los met de room en giet dit mengsel over de groenten en vis. Verdeel de olijven erover.
-
Bak af in de voorverwarmde oven gedurende 30 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders