Ratatouillepuree met gemarineerde rundreepjes

ec74f2363a05a23fad006c691cf96a5a769f4513e23e03f42f12095c73737331.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de courgette, aubergine en paprika’s in kleine blokjes.

  2. Verhit een scheut olijfolie in een grote koekenpan en stoof hierin de ui en looksnippers zonder ze te laten kleuren. Voeg de rest van de groenten toe. Bak in 10 minuten knapperig gaar.

  3. Meng ¾ van de ratatouille samen met de basilicum door de warme aardappelpuree en breng op smaak met peper en zout.

  4. Roerbak het vlees gaar in hete boter.

  5. Plaats een bakring op een voorverwarmd bord. Vul met de ratatouillepuree, schik het vlees er bovenop en schep de rest van de ratatouille ernaast.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit