Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Besprenkel een ovenschotel met olijfolie.
-
Leg het zalmhaasje in de schotel. Kruid met peper en zout. Voeg de zeste van citroen toe en besprenkel met het sap van ½ citroen.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gaar in ± 10 à 15 min.
-
Hak de dille fijn.
-
Meng de yoghurt met de mierikswortelcrème en de dille. Kruid met peper en zout.
-
Kruid de bloemkoolrijst met peper, zout en besprenkel met olijfolie.
-
Verdeel de bloemkoolrijst over diepe borden.
-
Leg de gebakken zalm op de bloemkoolrijst.
-
Werk af met het sausje en een paar takjes dille.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven