Salade van bloemkoolrijst met zalmhaasje

Salade van bloemkoolrijst met zalmhaasje

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. Besprenkel een ovenschotel met olijfolie.

  3. Leg het zalmhaasje in de schotel. Kruid met peper en zout. Voeg de zeste van citroen toe en besprenkel met het sap van ½ citroen.

  4. Zet in de voorverwarmde oven en bak gaar in ± 10 à 15 min.

  5. Hak de dille fijn.

  6. Meng de yoghurt met de mierikswortelcrème en de dille. Kruid met peper en zout.

  7. Kruid de bloemkoolrijst met peper, zout en besprenkel met olijfolie.

  8. Verdeel de bloemkoolrijst over diepe borden.

  9. Leg de gebakken zalm op de bloemkoolrijst.

  10. Werk af met het sausje en een paar takjes dille.