Saltimbocca alla romana

a336c0170cec64f97a07a62d9a20c6b0234b7c98cf41509520cedceb0a0a5c2b.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de tomaatjes en snij ze in vier partjes. Snij de blaadjes salie in fijne reepjes.

  2. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Schep de tomaatjes en salie erdoor. Breng op smaak met olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout.

  3. Snij de koude boter in kleine klontjes.

  4. Verhit 1 eetlepel olijfolie met de helft van de boter in een koekenpan. Bak het vlees eerst op de kant met het salieblaadje. Draai om en laat ook de andere kant goudbruin en gaar bakken. Kruid met versgemalen zwarte peper.

  5. Haal het vlees uit de pan en hou warm. Blus het braadvocht met de wijn en laat even inkoken. Klop de koude boterblokjes erdoor en breng verder op smaak met peper en zout.

  6. Serveer de saltimbocca samen met de pasta op voorverwarmde borden.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit