Snelle vis met komkommerrelish

fe6b58bda7a5b96cacbf40307db5970b3ab1da1141cf5a902387f9022811700b.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de komkommer in de lengte doormidden. Schraap de zaadjes er met een koffielepel uit. Snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes.

  2. Was de radijsjes en snij in kleine blokjes. Schep ze door de komkommer en besprenkel met azijn en olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Breng verder op smaak met suiker. Laat de relish rusten.

  3. Kruid de visfilets met peper, zout en paprikapoeder. Bak ze goudbruin en gaar in hete boter.

  4. Verdeel de vis over borden. Lepel de relish ernaast. Serveer met gekookte aardappeltjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit