Tomatensalade met pittige ponzu

73506b344e458f31f75fb661906568d571084508efff293b2f8e128e261dd6e0.jpg

Allergenen

sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ponzu

    Seizoentjes: 100.0 ml sojasaus 1.0 eetlepels limoensap 1.0 el citroensap 1.0 el fijne rietsuiker 1.0 kl rijstazijn 0.5 kl sriracha sesamolie

    Meng de ingrediënten en roer tot de suiker opgelost is.

  2. Salade

    Snij de tomaten in stukken en schep ze door de dressing.

  3. Laat minstens 1 u trekken (beter nog langer).

  4. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.

  5. Snij de bieslook fijn en scheur de basilicumblaadjes in stukjes.

  6. Bestrooi de tomatensalade vlak voor het serveren met bieslook, basilicum en sesamzaad.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit