Valdostana

b37678141e394468107995b7c539c44de431da3007326dc98636f369ce25ced5.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vraag uw slager de varkenslapjes in enveloppe te snijden.

  2. Snij de tomaten en mozzarella in plakjes.

  3. Vul elke vleesenveloppe met 1 snee parmaham, 2 plakjes tomaat en 2 plakjes mozzarella.

  4. Schik bovenop de enveloppe 2 plakjes mozzarella naast elkaar, vervolgens 2 blaadjes basilicum en dek af met 2 plakjes tomaat. Steek vast met houten prikkers. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  5. Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en schik er het vlees in. Plaats 35 à 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

  6. Snij de rest van de basilicum fijn.

  7. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Verwarm de tomaten-basilicumsaus.

  8. Schik het vlees op een bord samen met de saus en de pasta. Bestrooi met verse basilicum.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit