Vraag uw slager de varkenslapjes in enveloppe te snijden.
Snij de tomaten en mozzarella in plakjes.
Vul elke vleesenveloppe met 1 snee parmaham, 2 plakjes tomaat en 2 plakjes mozzarella.
Schik bovenop de enveloppe 2 plakjes mozzarella naast elkaar, vervolgens 2 blaadjes basilicum en dek af met 2 plakjes tomaat. Steek vast met houten prikkers. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en schik er het vlees in. Plaats 35 à 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Snij de rest van de basilicum fijn.
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Verwarm de tomaten-basilicumsaus.
Schik het vlees op een bord samen met de saus en de pasta. Bestrooi met verse basilicum.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders