Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vraag uw slager de varkenslapjes in enveloppe te snijden.

  2. Snij de tomaten en mozzarella in plakjes.

  3. Vul elke vleesenveloppe met 1 snee parmaham, 2 plakjes tomaat en 2 plakjes mozzarella.

  4. Schik bovenop de enveloppe 2 plakjes mozzarella naast elkaar, vervolgens 2 blaadjes basilicum en dek af met 2 plakjes tomaat. Steek vast met houten prikkers. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  5. Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en schik er het vlees in. Plaats 35 à 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

  6. Snij de rest van de basilicum fijn.

  7. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Verwarm de tomaten-basilicumsaus.

  8. Schik het vlees op een bord samen met de saus en de pasta. Bestrooi met verse basilicum.