Vergezel balletjes in tomatensaus van broccolistoemp

c1719d45dc75a28e1546a09d6ff7e8791220a9a8d35f280a100eceaddc35f14a.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de broccoli en snij in roosjes, snij de steel in kleine stukjes. Kook de broccoli gaar en giet af.

  2. Schil de aardappelen. Kook de aardappelen gaar en giet af. Laat de gekookte aardappelen nog kort nadrogen op het vuur. Stamp fijn met een pureestamper. Smaak af met de boter en kruid met peper en zout.

  3. Voeg de gekookte broccoli bij de aardappelen en meng eronder.

  4. Bak de spekreepjes mooi krokant in een hete pan en voeg toe aan de stoemp.

  5. Warm de gehaktballetjes in tomatensaus op in een stoofpot of in de microgolfoven.

  6. Serveer de gehakballetjes met de broccolistoemp.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit