Vierkazenpizza met Filet d’Ardenne

4290f46270049f97c919b57c9565d29e9c9df117436a7c071e73f17cd9f9d3f0.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij in halve ringen.

  2. Pel de look en pers fijn.

  3. Roer de look en Italiaanse kruiden onder de passata. Kruid met zwarte peper en zout.

  4. Warm de oven voor op 250°C.

  5. Rol het pizzadeeg open en beleg tot 1 cm van de rand met een dun laagje passata.

  6. Strooi er Parmezaanse kaas en geraspte cheddar over.

  7. Verdeel de gorgonzola erover.

  8. Snij de bol mozzarella in schijfjes. Beleg de pizza ermee.

  9. Bak de pizza 8 à 12 min krokant in de voorverwarmde oven.

  10. Haal uit de oven en beleg met Filet d’Ardenne en rucola.

  11. Serveer warm.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit