Wilde rijst en granensalade met noten, avocado, courgette & munt

177a656afcefe3e29bf608e05857f8885fc25ca81d3ea6af9d6fd2dfa0f4e07e.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de rijst en de Ebly apart gaar, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Schep samen in een grote kom.

  2. Rooster de noten en zaden enkele minuten in een droge koekenpan op een middelhoog vuur. Voeg bij de rijst.

  3. Rasp 1 courgette grof en knijp het overtollige vocht eruit. Snij de andere courgette in de lengte doormidden en vervolgens in flinterdunne plakjes. Voeg bij de rijst.

  4. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes en schep door de rijst.

  5. Meng de dressingingrediënten door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep samen met de verse munt door de salade.

  6. Pel de avocado en snij in plakjes. Schep ze voorzichtig door de salade en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit