Witlofblaadje met zalm-garnaalmengeling

400c2c1929f8e757432062834eced5a2ebae986c09c99b373813ba80748922ab.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het witlof van 2 stronkjes zeer fijn.

  2. Snij de gekookte en gerookte zalm zeer fijn.

  3. Meng de zalm onder het witlof.

  4. Snij de appel in kleine blokjes.

  5. Meng met de zure room en kruid met peper en viskruiden.

  6. Snipper de peterselie fijn.

  7. Meng de peterselie onder de zure room.

  8. Voeg de garnalen toe, maar hou een beetje over voor de afwerking.

  9. Meng alles onder elkaar.

  10. Trek de blaadjes van het laatste stronkje los en verdeel de zalm-garnaalmengeling erover.

  11. Schik de blaadjes op een bord en werk elk witlofblaadje af met enkele granaatappelpitten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit