Avocadosalade met spicy peanutcrunch

Allergenen
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pers de citroen. Pel de avocado’s, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel met het citroensap en laat 10 min marineren.
-
Crush de pinda’s grof en bestrooi met de specerijen. Kruid met peper en zout en schep door elkaar.
-
Strooi de peanutcrunch over de avocadoblokjes.
-
Werk af met peterselie en serveer met toast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven