Kan allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereid de falafelmix zoals aangegeven op de verpakking. Roer goed door en laat rusten.
-
Salade
Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Pel de ui en snipper fijn. Pers de look fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet van de paprika en snij in blokjes.
-
Hak de chilipeper fijn. Snij de koriander, kunt en bladpeterselie fijn.
-
Pers het sap uit 0.25 citroen. Haal het vruchtvlees met de witte vliesjes uit het andere kwartje van de citroen en hak fijn.
-
Doe het citroensap met de gehakte citroen in een saladekom en voeg de olijfolie toe. Kruid met peper en zout. Schep de rest van de ingrediënten erdoor.
-
Maak balletjes van de falafelmix en bak ze goudbruin in hete frituurolie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Verwarm de broodjes in de toaster, snij ze open en vul met falafel en salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven