Cabbage, bacon & potato soup
Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien, halveer ze en snij in fijne plakjes. Snij het spek grof.
-
Schil de aardappelen en snij ze in grove stukken.
-
Trek de bladeren van de savooi en snij ook in grove stukken.
-
Snipper de peterselieblaadjes fijn.
-
Smelt een klontje boter in een gietijzeren pot en roerbak de spekreepjes op een laag vuur. Voeg ui, laurier en takjes tijm toe en laat zachtjes stoven. Kruid met peper.
-
Overgiet met bouillon en breng aan de kook. Voeg de aardappelen toe en laat de kool erin slinken. Laat zachtjes sudderen tot de aardappelen gaar zijn.
-
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Bestrooi met peterselie en serveer met versgebakken brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders