Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Zanddeeg

    Doe alle ingrediënten in de kom van de keukenrobot en mix met een K-klopper tot een zanderig mengsel (zoals een kruimeldeeg).

  3. Zet de vierkante bakvorm bekleed met bakpapier op een bakplaat. Giet het deeg in de bakvorm. Druk het deeg aan met de onderkant van een eetlepel.

  4. Bak 20 min in de voorverwarmde oven.

  5. d612fc9a31e8be0cec62cbb8e4657036ec7440809f278907ce0b23d83105338c.png
    Citroenvulling

    Klop de eieren, suiker en bloem tot een glad mengsel. Voeg eerst het citroensap toe en daarna de melk.

  6. 31d7ec932dbf530f16be3b1698b795127c0ca4de2434bc40e891006860b1f117.png

    Haal het deeg uit de oven en verlaag de temperatuur tot 160°C.

  7. Giet de vulling over het deeg (de vulling zal onder het deeg lopen, maar dit is geen probleem). Bak opnieuw gedurende 18 min.

  8. f0f2865371014d765d86da616dd2365fc71e5ebe52916d1f44f5d6e4f4cfec0c.png

    Haal uit de oven en laat afkoelen voor je het uit de vorm haalt. Draai om en je zal zien dat de citroenvulling bovenaan zit.

  9. a383a73fca0a613dfc5f4d58691668e857f61d48b1cbd0ad2d2cac10e4990f7a.png

    Snij in vierkantjes van 5 x 5 cm.