Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appelen en haal het klokhuis eruit met een appelboor. Snij de appels in dikke schijven. Besprenkel ze met citroensap, tegen het verkleuren.
-
Strijk de appelschijven in met honing.
-
Leg ze op een ovenrooster en zet onder de grill in de oven.
-
Rooster de appelschijven gedurende 3 à 4 minuten aan beide zijden, met de ovendeur op een kier, tot ze goudbruin zijn.
-
Meng de Griekse yoghurt met de limoenzeste.
-
Schik 2 appelschijven op een bord en werk af met de opgewerkte Griekse yoghurt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven