Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Paprika
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Kruid de kippenbillen met de Tex-Mex kruiden en zout. Besprenkel de kip met het sap van 3 citroenen en wat vloeibare honing.
-
Gaar de kip ± 35 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de kippenbillen uit de oven en pluk het vlees van de beenderen. Meng de jus van de kip onder het geplukte vlees.
-
Was de paprika’s, verwijder de zaadjes en snij de paprika’s in kleine stukken. Pel de rode ui en snij ze in dunne ringen.
-
Trek het blik maïs open en giet het vocht af.
-
Neem een grote tortilla en schik wat geraspte cheddar in het midden. Leg een deel van het kippenvlees op de kaas. Verdeel wat uiringen, maïs en paprika’s op de kip en strooi nog wat extra geraspte cheddar op de groenten.
-
Plooi de tortilla dicht, druk goed aan en gril tussen een contactgrill.
-
Snij in 2 en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven