Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Broccoli
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s, maar laat het staartstukje zitten. Snij ze net niet helemaal doormidden
-
en verwijder het darmkanaal.
-
Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in licht gezouten water.
-
Pel de avocado’s en snij ze middendoor. Verwijder de pit en snij het vruchtvlees
-
in partjes.
-
Snij de harde steeltjes van de waterkers. Doe ze samen met de broccoliroosjes
-
spinazieblaadjes, avocadopartjes en kervelplukjes in een kom en hussel voorzichtig
-
door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper, zeezout
-
citroensap en olijfolie. Verdeel over de borden.
-
Bak de scampi’s roze en gaar in wat olie. Kruid met peper en zout. Verdeel de
-
scampi’s over de salade en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven