Guiso de garbanzos y espinacas con calabaza
Stoofpotje van kikkererwten en spinazie met pompoen
Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en de look en snipper fijn. Snij het preiwit fijn.
-
Schil de wortelen en snij in fijne plakjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een soeppot en bak de ui en look glazig. Blus met de wijn en laat inkoken. Roer de wortelen, preiwit en chilipeper erdoor. Voeg de tomatenpuree, komijn, paprika en saffraan toe. Bevochtig met groentebouillon. Voeg laurier toe en breng aan de kook.
-
Schil de pompoen, verwijder de pitten en snij in blokjes van 2 x 2 cm. Voeg bij de soep en laat het geheel 10 min sudderen zonder deksel.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Roer de spinazie en kikkererwten door de soep en laat 1 min sudderen. Kruid met zwarte peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven