Heldere vleesbouillon met groentebrunoise

Allergenen
Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng het water met het soepvlees aan de kook. Schuim af.
-
Pel de ui, schraap de wortelen en reinig de prei en de selder. Snij de groenten in fijne brunoise. Voeg samen met het kruidentuiltje aan de bouillon toe.
-
Laat nog 15 minuten goed doorkoken. Zet het vuur vervolgens zachter en laat 2 uur zachtjes trekken.
-
Haal het soepvlees uit de bouillon en kruid bij met peper en zout.
-
Snij het soepvlees in kleine stukjes en verdeel over de soepkommen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten