Indian style curry
Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de groenten en maak ze schoon. Pel de ui en snipper fijn.
-
Snij de tomaat en paprika in blokjes, en de bloemkool in kleine roosjes.
-
Breng water aan de kook, voeg rijst toe en kook gaar volgens instructies op de verpakking.
-
Verwijder de steelaanzet van de chilipeper en hak fijn. Verwijder de zaadjes als je niet houdt van pikant.
-
Rasp de zeste van limoen en pers het sap eruit. Hou opzij.
-
Verhit de zonnebloemolie in een kookpot en roerbak het vlees goudbruin. Voeg de uien toe en roerbak nog 2 min. Schep de currypasta en de groenten erdoor.
-
Overgiet met kokosmelk en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat sudderen tot het vlees gaar is.
-
Breng op smaak met limoensap. Werk af met limoenzeste en verse korianderblaadjes. Serveer met rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders