Eieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tartaarsaus: kook de eieren hard in 10 minuten, giet af, laat schrikken onder koud water en pel de eieren. Hak de hardgekookte en gepelde eieren fijn. Meng de mayonaise met de kappertjes, fijngesnipperde bieslook en peterselie en het gehakte ei door elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Frituur de kabeljauwparels goudbruin en gaar in hete olie op 180°C. Haal uit de olie en laat uitlekken.
-
Doe de tartaarsaus in een kommetje en schik in het midden van de schotel. Versier de schotel met verse peterselie en schik de kabeljauwparels erop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven