Kippenbouillon met ravioli en geroosterde paprika

4Wild/Gevogelte120minPrint
Ingrediënten
  • 1 verse kippenbout
  • 2 blokjes kippenbouillon
  • 1 zakje Spar fijngesneden soepgroenten 250 g
  • 1 ui
  • 1 wortel
  • 1 tak selder
  • 1 kruidentuiltje
  • 1,5 l water
  • 150 g verse kleine ravioli 4 formaggi
  • 1 blik Boni Selection geroosterde paprika
  • potje gedroogde basilicum of paar blaadjes verse basilicum
Recept

1. Breng het water met de kippenbout en de bouillonblokjes aan de kook. Kruid af.
2. Pel de ui en schil de wortel. Snij de ui, wortel en selder grof en voeg samen met het kruidentuiltje toe aan de bouillon. Laat ± 45 min koken.
3. Haal de kip uit de bouillon. Trek het gare kippenvlees in reepjes.
4. Voeg de fijngesneden soepgroenten bij de bouillon en laat 10 min koken. Voeg de ravioli erbij en kook 2 min.
5. Doe de geroosterde fijngesneden paprika en de reepjes kip bij de bouillon en laat opwarmen.
6. Werk af met basilicum en eventueel wat geraspte kaas.

< naar recepten