Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de pancetta in fijne reepjes.

  2. Was de prei en snij in fijne ringen, spoel de selderstengels en snij in halve maantjes.

  3. Pel de look en ui, snij de look in fijne plakjes en snipper de ui fijn.

  4. Schil de zoete aardappelen en snij in plakken. Snij de maïskolf in plakken.

  5. Verhit een scheut zonnebloemolie in een pot, kruid het kalfsvlees met peper en zout, bak aan beide kanten goudbruin en haal uit de pot. Bak de merguez gaar in dezelfde pot, snij in stukken en hou opzij.

  6. Verwijder het overtollige vet uit de pot en stoof de pancetta aan. Voeg de ui, prei en selder toe en laat stoven. Leg de kalfsschenkels erbovenop en giet kokend water erbij tot het vlees onder staat. Verkruimel de bouillonblokjes erover.

  7. Snij de chorizo in plakjes en doe samen met pilipili, komijn, gerookt paprikapoeder en lookpoeder in de kookpot. Breng aan de kook en laat 30 min zachtjes pruttelen.

  8. Voeg de zoete aardappelplakjes toe en laat nog 15 min sudderen. Doe tenslotte de bonen, merguez, pompoenblokjes en maïsplakjes erbij en laat nog 5 min mee sudderen.

  9. Kruid verder met peper en zout, werk af met peterselie en serveer met sriracha.