Menchi katsu sando (Japanse burger)

Kookgerei
Prikkertjes (1)
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de ui en de look. Pluk de bladpeterselie en snipper fijn.
-
Meng het gehakt met de fijngesneden ui en look, het ei en ½ van de fijngesneden peterselie. Kruid met peper en zout. Verdeel in bollen en duw ze platter tot hamburgerschijven.
-
Wentel ze aan beide kanten in panko. Bak krokant in een pan met maisolie.
-
Verwarm de oven op 180°C en bak de buns af.
-
Snij de spitskool fijn en meng met olijfolie. Kruid met peper en zout en fijngesneden peterselie.
-
Snij de buns doormidden en schik een hamburgerschijf op elke onderste helft. Verdeel de spitskool erover en snij de bun in 2.
-
Steek de brochettespies erdoor en schik op een bord. Werk af met spitskoolsalade en de doormidden gesneden kerstomaatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders