Menchi katsu sando (Japanse burger)

Kookgerei
Prikkertjes (1)
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de ui en de look. Pluk de bladpeterselie en snipper fijn.
-
Meng het gehakt met de fijngesneden ui en look, het ei en ½ van de fijngesneden peterselie. Kruid met peper en zout. Verdeel in bollen en duw ze platter tot hamburgerschijven.
-
Wentel ze aan beide kanten in panko. Bak krokant in een pan met maisolie.
-
Verwarm de oven op 180°C en bak de buns af.
-
Snij de spitskool fijn en meng met olijfolie. Kruid met peper en zout en fijngesneden peterselie.
-
Snij de buns doormidden en schik een hamburgerschijf op elke onderste helft. Verdeel de spitskool erover en snij de bun in 2.
-
Steek de brochettespies erdoor en schik op een bord. Werk af met spitskoolsalade en de doormidden gesneden kerstomaatjes.