Mini-pâtés berrichons

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de kwarteleieren 3 min in kokend water met een scheutje azijn. Giet af en laat schrikken in ijskoud water. Pel de eieren.
-
Snipper de kervel fijn.
-
Duw het gehakt uit de boerenworsten en meng met het kalfsgehakt.
-
Snipper de ui en de look fijn en roer door het gehakt met de kervel, room, paneermeel, mosterd en 1/2 van de eieren. Kruid met zwarte peper, zout en muskaatnoot.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Steek 6 cirkels van 12 cm uit het bladerdeeg. Bedek de bodem en zijkanten van de muffinvorm ermee. Vul voor de helft met het gehakt. Leg op het gehakt een kwartelei en dek toe met het overige gehakt.
-
Steek 6 cirkels van 9,5 cm uit het bladerdeeg. Dek de muffins toe met de kleine cirkels. Maak een klein gaatje in het midden zodat de stoom kan ontsnappen.
-
Snij de rest van het bladerdeeg in linten van 1 cm breed. Rol op tot roosjes en zet in het midden op elke muffin. Smeer de muffins in met losgeklopt eigeel.
-
Bak 25 min op 180°C in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven