Selder- & wortelwok met kip

Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilet in reepjes en doe ze in een kom. Besprenkel met de sherry. Roer de oestersaus en maïzena erdoor. Kruid met witte peper en laat 10 minuten rusten.
-
Schil de wortelen en reinig de selder. Snij beide in fijne plakjes of stukjes.
-
Verhit ½ eetlepel zonnebloemolie in de wok en bak de kippenreepjes hierin enkele minuten. Haal uit de pan en hou warm.
-
Doe de rest van de olie in de wok en fruit de look erin. Voeg de selder en de wortel toe. Roerbak tot ze zacht zijn.
-
Voeg de kip opnieuw toe en roerbak. Besprenkel met wat water om een saus te bekomen. Breng op smaak met witte peper. Serveer met witte rijst.