Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 225°C.

  2. Laat de geroosterde paprika’s uitlekken.

  3. Snij de mozzarella in dunne plakjes.

  4. Rol elk deeg iets verder uit tot je ± een rechthoek bekomt.

  5. Verdeel de pizzasaus over de beide deegplakken en beleg met plakjes mozzarella. Kruid met Italiaanse kruiden en zout. Dek af met eerst de drooggedepte plakken paprika en vervolgens met de plakken ham. Bestrooi met mozzarella, zout en Italiaanse kruiden.

  6. Leg een laatste laag van salami en rol strak op. Schik op een bakplaat en maak kleine sneetjes in de bovenkant om het vocht te laten ontsnappen.

  7. Bestrijk de 2 stromboli’s met het losgeklopte ei en bestrooi met Parmezaanse kaas.

  8. Bak in 20 à 30 min goudbruin in de voorverwarmde oven.