Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 225°C.

  2. Ingrediënten: 1.0 g Boni geroosterde rode paprika

    Laat de geroosterde paprika’s uitlekken.

  3. Ingrediënten: 300.0 g blok mozzarella cucina

    Snij de mozzarella in dunne plakjes.

  4. Ingrediënten: 2.0 g Spar pizzadeeg

    Rol elk deeg iets verder uit tot je ± een rechthoek bekomt.

  5. Ingrediënten: 1.0 g pizzasaus 150.0 g gemalen mozzarella cucina 4.0 sneden Spar meesterlijke ham Italiaanse kruiden

    Verdeel de pizzasaus over de beide deegplakken en beleg met plakjes mozzarella. Kruid met Italiaanse kruiden en zout. Dek af met eerst de drooggedepte plakken paprika en vervolgens met de plakken ham. Bestrooi met mozzarella, zout en Italiaanse kruiden.

  6. Ingrediënten: 12.0 flinterdunne sneden salami milano

    Leg een laatste laag van salami en rol strak op. Schik op een bakplaat en maak kleine sneetjes in de bovenkant om het vocht te laten ontsnappen.

  7. Ingrediënten: 6.0 el gemalen Parmezaanse kaas 1.0 Spar eieren

    Bestrijk de 2 stromboli’s met het losgeklopte ei en bestrooi met Parmezaanse kaas.

  8. Bak in 20 à 30 min goudbruin in de voorverwarmde oven.