Selder en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de zoete aardappelen. Spoel de wortelen, pastinaken, courgettes en raapjes. Dep alles droog.
-
Schil de knolselder.
-
Snij alle groenten in ± dezelfde grootte. Snij fijne plakjes met een mandoline.
-
Neem een tulbandtaartvorm en boter goed in.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Schik alle groenten, afwisselend, naast elkaar.
-
Smelt wat boter en besmeer er de groentjes rijkelijk mee. Kruid met peper en zout.
-
Bak in de voorverwarmde oven ± 40 min tot 1 u.
-
Smeer regelmatig opnieuw in met boter.
-
Dragonpesto: was en pluk de dragon. Pel de look en snij fijn.
-
Rasp de Parmezaanse kaas.
-
Mix de dragonblaadjes met de look en Parmezaanse kaas. Giet al mixend de olijfolie erbij en kruid met peper en zout.
-
Kook de parelcouscous gedurende 10 min gaar in kokend, gezouten water.
-
Giet af en meng de dragonpesto eronder.
-
Haal de tian uit de vorm en zet op een schotel. Lepel de parelcouscous in het midden van de schotel. Werk af met nog wat dragonblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven