Traaggegaarde konijnenbout met wortels, gegrilde zoete aardappelstukjes

Selder , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en de uien. Snij alles in schijfjes.
-
Wrijf de konijnbillen in met peper en zout en een snuif bloem. Kleur het konijn mooi aan in een pan met boter. Hou apart.
-
Stoof de uien en look aan in dezelfde pan. Doe ze in een grote kookpot, samen met de billen, jeneverbessen, kardemom, tijm en laurier. Kruid met peper en zout.
-
Bevochtig met het bier en de fond en laat 1,5 u zachtjes pruttelen.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken. Schil de wortelen en snij in schuine stukken.
-
Stoom of kook de aardappelen en wortelen beetgaar. Kleur de groenten aan in een klont boter en kruid met peper en zout.
-
Schik het vlees en de groenten op een bord en werk af met wat peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders