Traaggegaarde konijnenbout met wortels, gegrilde zoete aardappelstukjes

Selder , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en de uien. Snij alles in schijfjes.
-
Wrijf de konijnbillen in met peper en zout en een snuif bloem. Kleur het konijn mooi aan in een pan met boter. Hou apart.
-
Stoof de uien en look aan in dezelfde pan. Doe ze in een grote kookpot, samen met de billen, jeneverbessen, kardemom, tijm en laurier. Kruid met peper en zout.
-
Bevochtig met het bier en de fond en laat 1,5 u zachtjes pruttelen.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken. Schil de wortelen en snij in schuine stukken.
-
Stoom of kook de aardappelen en wortelen beetgaar. Kleur de groenten aan in een klont boter en kruid met peper en zout.
-
Schik het vlees en de groenten op een bord en werk af met wat peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven