Casarecce met broccoli, limoen en hazelnoot

noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 2.0 tenen look
Pel en pers de look fijn.
-
Ingrediënten: 500.0 g broccoli
Snij de broccoliroosjes los. Schil de steel en snij in blokjes.
-
Ingrediënten: 1.0 bosjes verse munt 100.0 g kokosroom
Pluk de blaadjes van de munt en hak fijn. Schep samen met de zeste en het sap van de limoen door de kokosroom.
-
Ingrediënten: 100.0 g Spar hazelnoten
Hak de hazelnoten grof.
-
Ingrediënten: Boni olijfolie
Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pot en roerbak de geperste look en broccoli. Haal uit de pot.
-
Ingrediënten: 400.0 g casarecce
Breng in dezelfde pot ruim water aan de kook, voeg de pasta toe en voeg na de helft van de kooktijd ook de broccoli en look toe.
-
Giet af en schep de limoenroom erdoor. Kruid met peper en zout en werk af met hazelnoten.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven