Chocolade Baileysroom

1b2eec77ae8652c011df9605d3df6fff5c1db89668d4c04b4e487d98a0f5e281.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Smelt de boter met de chocolade en koffie boven een warmwaterbad.

  2. Mix de eieren met de suiker romig.

  3. Mix het chocolademengsel door het eimengsel.

  4. Klop de slagroom op.

  5. Spatel de slagroom voorzichtig door het chocolademengsel.

  6. Verdeel de mousse over 8 glazen en plaats minstens 1 u in de koelkast.

  7. Mix de mascarpone met de suiker en Baileys. Plaats in de koelkast om op te stijven.

  8. Verdeel de room over de chocolademousse en werk af met chococrispies.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit