Duo van rode biet met gerookte haring

f277fc7a65937a83ecf6187ef56d6a611ddd9b86dfbb565ebf933d7816762d8e.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Tartaar: mix 1 rode biet fijn in de blender. Snij de sjalot, peterselie en 2 augurken fijn. Meng ze met de rode biet. Voeg ook 1 soeplepel mayonaise, worcestersaus en tabasco toe. Kruid met peper en zout. Doe de mengeling in een spuitzak.

  2. Mousse: mix de haring met de room en het hardgekookt ei fijn in de blender. Kruid met peper en zout. Doe eveneens in een spuitzak.

  3. Snij per persoon 4 plakjes van 1 mm uit de rode biet. Steek de plakjes uit met een ronde uitsteekvorm.

  4. Hou de restjes bij en mix die heel fijn onder 2 soeplepels mayonaise, de yoghurt en de look.

  5. Maak nu torentjes: begin met een cirkel rode biet. Plaats de uitsteekvorm over de rode biet en spuit het mengsel in de uitsteekvorm. Plaats een 2de cirkel rode biet om het torentje af te sluiten. Herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn voor de tartaar en de haringmousse.

  6. Werk de torentjes af met geraspte augurk en een takje groen.

  7. Werk de hapjes af met rode bietmayonaise rond de torentjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit