Hartige muffin met Chamois d’Or & druifjes

d44bb011ad2f4f68160c7c94f11ab3a42cb53b070f44f4968473354871059764.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de pijnboompitten in een hete koekenpan met antiaanbaklaag.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. Spoel de rucola en zwier goed droog. Snij de rucola iets fijner.

  4. Klop in een kom de melk met het ei los. Doe de bloem in een andere kom en kruid met peper en zout.

  5. Giet het ei-melkmengsel bij de bloem en roer goed door elkaar. Voeg de rucola toe. Meng rustig en kort.

  6. Vet de muffinbakvorm in met wat malse boter. Schep het deeg met een lepel in de muffinvormpjes. Strooi de pijnboompitten erop.

  7. Bak gedurende ± 20 minuten tot ze goed gerezen zijn en goudbruin kleuren.

  8. Haal ze uit de oven en laat ze op een rooster afkoelen.

  9. Serveer de muffins bij een stukje Chamois d’Or en groene druifjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit