Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de spinazie en zwier goed droog.
-
Verhit wat boter in een kookpot. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Laat uitlekken in een zeef en laat afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Klop de kipfilets plat tussen 2 vellen plasticfolie. Kruid aan beide zijden met zwarte peper en kippenkruiden.
-
Beleg de kipfilets telkens met 1 snede ontkorste kaas en 2 sneden Italiaanse ham. Verdeel de spinazie erover en rol strak op in aluminiumfolie. Draai de zijkanten goed dicht.
-
Laat 25 min garen in de oven.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Ingrediënten: 2.0 el Boni Selection mosterd 20.0 g Spar boter
Smelt de boter in een sauspan. Bak de sjalot glazig. Roer de mosterd erdoor.
-
Voeg de bloem toe en roer goed door. Bevochtig langzaamaan met de melk. Blijf roeren met een klopper. Laat 2 min koken tot de saus gaat dikken. Kruid met zout en zwarte peper.
-
Serveer de kiprollades met een snede bruin notenbrood en werk af met de saus, wat platte peterselie, tuinkers en extra kippenkruiden.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven