Nigiri met zalm of garnalen

87cbc57b89782c2b88c56353637964260d22516009fdaabfd09f3c56f41cccfa.jpg

Allergenen

Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vorm met vochtige handen ovale bolletjes van 1 volle el rijst. Druk ze aan op het werkblad.

  2. Snij het norivel in dunne reepjes.

  3. Snij de cocktailgarnalen tot de helft middendoor (vlinder).

  4. Snij het vruchtvlees van de avocado in fijne plakjes, bestrijk met limoen om verkleuren te voorkomen.

  5. Druk een klein beetje wasabi op de rijstbolletjes.

  6. Leg er een plakje avocado op en schik de cocktailgarnaal erover. Of leg er een sneetje zalm over.

  7. Wikkel om elke nigiri met zalm een reepje nori en plak vast met een beetje water.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit