Papillot met mosselen en gebakken venkel

Lactose , Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was en kuis de mosselen.
-
Pel de sjalot en het teentje look. Snij de venkel en sjalot in fijne ringen en stoof gaar in een klontje boter. Bak op het einde fijngesneden look kort mee. Kruid met peper en zout.
-
Neem 4 grote vellen aluminiumfolie en maak 4 papillotten.
-
Verdeel de gebakken venkel en sjalot over de folie.
-
Leg in iedere papillot 10 mosselen.
-
Giet in elke papillot 1 el witte wijn en 1 el room. Snipper de dille fijn. Kruid met peper en zout en verdeel de dille over de mosselen.
-
Sluit de papillot en plaats ± 10 à 15 min op de rooster van een hete barbecue of in de oven op 200°C. De mosselen zijn gaar als ze open zijn.
-
Dien lauw of koud op.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven