Restjeswok

Allergenen

Selder, Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortelen en snij ze in fijne reepjes. Reinig de prei en snij het wit van de prei ook in julienne. Spoel grondig.

  2. Spoel de selder en hak fijn. Pel de uien en snij in fijne plakjes. Snij de bloemkool in kleine roosjes. Snij de voorgekookte krieltjes in 4.

  3. Verhit de arachideolie in de wokpan. Roerbak achtereenvolgens de krielaardappelen, bloemkool wortel, selder, ui, prei en chorizoplakjes.

  4. Breek de eieren en giet die als laatste bij de gewokte groenten. Roerbak ze nog even mee. Kruid met peper en zout.

  5. Serveer onmiddellijk. Werk af met wat fijngesnipperde peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit