zwaveldioxide en sulfieten.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Verwarm de oven voor op 165°C.
Laat de rollade van haantje met cognac en rozijnen op kamertemperatuur komen en zet 1 u in de voorverwarmde oven. Check of het vlees voldoende gebakken is.
Schik de aardappelgratin in een kommetje. Zet mee in de oven en warm 20 min op.
Warm de groentemix met wortel, broccoli en bloemkool op in een pan met een klontje boter. Proef en kruid bij indien nodig.
Snij het vlees in plakjes en schik op de borden. Giet wat van het braadvocht erover. Zet de gratin erbij en maak hoopjes met de groenten.
Snipper wat bieslook fijn en werk het bord ermee af.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders